Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie. Byc* może taki temat kiedyś istniał ale ja nie mogę go znaleźć. Za każdą próbę pomocy polubię.

Czy jest możliwość założenia własnego serwa metin2 lub grania na własnym komputerze bez innych graczy? Najlepiej tak bez potrzeby podłączenia do internetu.Czy coś takiego istnieje?

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

To jest gra internetowa wymagany jest internet nie istnieje server bez potrzeby podłaczenia do internetu

ravia4.gif

Opublikowano

dokładnie. sam pamiętam motyw jak miałem swój serwer hamachi, nagle była awaria internetu. co się okazało włączyłem na nowo hamachi ale niestety wyzerował się adres ip. w połączeniach sieciowych ustawiłem ręcznie STARY adres IP hamachi i serwer nadal działał.

umarł

Opublikowano

Teraz moze zle zadam pytanie bo sie nieznam ale sprobojcie mnie zrozumiec. Czyli moge zalozyc serwer hamachi , aby miec tylko podczas zakladania dostep do neta . potem moge byc bez neta i na tym swoim hamachi sie bawic?

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Albo no-hamachi na karcie loopback. Nie trzeba będzie instalować hamachi ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano
da Sie nawet bez hamachi a twoje ip to bedzie : 127.0.0.1
Tylko bez sciemy bo niemam o tym zielonego pojęcia . Niby z kąd już Wiesz jakie będzie moje IP?

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Kurcze wbijam w poradniki jak założyc* hamachi ( tylko dla mnie xD Najlepiej 1-razowy ten net) ale nie dośc* , że tematy pozamykane to linki powygasały /

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Rób na hamachi prosciutko i działa bez neta nawet jak hamachi OFF ( przynajmniej mi)

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Tak jak ktoś już wyżej powiedział.

Wystarczy localhost ustawić w rc.conf bez hamachi itp

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Polceam CI pobrać system z freebsd.org a potem w google przeszukać vmare

Po zainstalowaniu bsd edytujesz ip w rc.conf, dajesz na localhost

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Zrób serwer hamachi na wirtualnej maszynie (v pc). Raz będziesz musiał się połączyć z internetem, później możesz grać bez.

Ja kiedyś tak grałem jak neta nie miałem bo przerwy tech. czy coś.

I musisz dobrze wszystko skonfigurować.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Zasysam pliki serwerowe i client by takiniesmialy . Może pewnego dnia uda mi się zrobic* hamachi a potem ,,serwer tylko dla siebie bez dostępu do neta '' .

Moje kolejne pytanie to ;

mając neta 1mb , 2gb ram , karta 512mb to czy bede miał lagi? Bo ja na tym samym kompie co będzie serw zamierzam sobie grac* ? Jak podałem za mało informacji o kompie potrzebnych do założenia serwa bez neta tylko dla sb to pisac*.

Ach ta kasa ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...